Přejít k hlavnímu obsahu
Vyhledat
Historie
Příroda
Revue
Vesmír
Válka
Věda
Zajímavosti
Cestování
Předplatné
Věda
Genetici upravili genom pšenice, aby z ní bylo možné péct bílé pečivo s vlákninou
08.02.2020
Nejčtenější
Zajímavosti
Křupavá lahůdka: Díky babičkovské receptuře chutná chleba z Mšena i čtrnáct dní
24.04.2019
Věda
Genetici upravili genom pšenice, aby z ní bylo možné péct bílé pečivo s vlákninou
08.02.2020
Věda
Nový postup: Budeme vyrábět uhlíkovou pěnu ze spáleného chleba?
15.07.2016
Zajímavosti
Křupavá lahůdka: Díky babičkovské receptuře chutná chleba z Mšena i čtrnáct dní
24.04.2019
Věda
Nový postup: Budeme vyrábět uhlíkovou pěnu ze spáleného chleba?
15.07.2016
Subscribe to chleba