Také se vám to už stalo? Sedíte v restauraci nad dávno prázdnou sklenicí a marně se snažíte upoutat pozornost číšníka. Bar v obležení desítek těl neskýtá velké šance na rychlou objednávku. Co dělat? Obrnit se trpělivostí a čekat, nebo se zvednout a jít o dům dál?
TIP: Oběd v rouše Adamově: Londýnská „nahá restaurace“ čelí ohromujícímu zájmu
Podle Tami Hargreavese z britské Barclaycard považují návštěvníci barů a restaurací za nejnepříjemnější právě příliš dlouhé čekání na obsluhu. Až 28 % návštěvníků by podle průzkumu, který si firma nechala zpracovat, ocenilo, kdyby nemuseli čekat s objednávkou na číšníka. Řešením by mohla být samoobslužná Pay@Pump pípa. Kromě rychlého natočení piva (jeden pohár pípa připraví během minuty) lze objednávku rovnou uhradit pomocí bezkontaktní platební karty. Chytré, že?